Followers

My Blog List

Thursday, May 19, 2011

5 Perkara Tentang LELAKI yang Perempuan tak tahu



1. Sebenarnya Lelaki tidak mencari wanita yang cantik tetapi yang dicari ialah wanita yang sejuk hati melihat dan mempesona (lelaki selalu meminta wanita untuk berdandan dan sebagainya)

2. Jika Lelaki ingin bertemu dengan orang tua anda, jangan ragu dan malu kerana dia betul-betul serius dengan anda! hehehe

3. Tak seperti wanita kerana Lelaki lebih jujur dan terbuka tentang diri mereka. Mereka lebih menerima kekurangan apa adanya. (betul kot..ex bf aku pon pernah cerita segala tentang dia yang buruk-buruk)

4. Lelaki lebih menyukai wanita yang cerdas berbanding wanita yang hanya tahu tentang make-up dan mini skirt..uppsss!

5. Jika seorang Lelaki dengan sungguh-sungguh mengatakan Anda adalah satu-satunya orang yang dicintai, percayalah perkataanya tulus dari dalam hati. (betul ke???)

5 comments:

farinaBONCET said...

statement 3 : diorang memang suka bercerita , lebih lebih lagi cerita masalah dorang . itu mmg style depa . tapi jujur tu depends lah .

statement 5 : ex wa cakap juga cemtu . jadi ex juga . hahaha

so moral cerita nya , setiap hubungan probability perpisahan ada . so chill and lek lek jelah (;

Cha Rahim said...

yesss betul... kena cool dan terima dgn redha..ihihi

Rushdiey said...

i like ur post.eheh

Rushdiey said...

i like it.

Cha Rahim said...

tq rushdiey :)